15/3/10

Βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά την Δευτέρα 15.3.2010


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα Κεντρικά και Νότια με ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους και νέα μικρή πτώση της θερμοκασίας.

Αναλυτικά
Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για την Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σε Ανατολική Στερεά στην Εύβοια στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη θα είναι πιό αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.Πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα Βόρεια όπου αναμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειονατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 6 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς στα κεντρικά τους 14-15 βαθμούς στα Δυτικά τους 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς.
meteo-news.gr