2/3/10

Ο Κούγιας μηνύει τη μάνα Γρηγορόπουλου


Απρόβλεπτες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση της εκδίκασης στην Άμφισσα των δύο ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, τον Δεκέμβριο του 2008.
Ο συνήγορος του πρώτου Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο δικαστήριο ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αφορμή στάθηκαν τα λόγια της Τζίνας Τσαλικιάν, που αποκάλεσε ενώπιον του δικαστηρίου τον γνωστό δικηγόρο ως «ηθικό δολοφόνο του παιδιού της».

 Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι οι χαρακτηρισμοί της κυρίας Τσαλικιάν καθώς και όσα είπε για τα δικά του παιδιά έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του, για αυτό και δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της.

 Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο αντίγραφο των πρακτικών της διαδικασίας, ώστε να τεκμηριώσει την μήνυση και την αγωγή που θα ετοιμάσει σε βάρος της χαροκαμένης μάνας. Δεν της φτάνει ο πόνος της, ίσως τελικά να κληθεί να καθίσει και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, εφόσον ο δικηγόρος επιμείνει στην απόφασή του να καταθέσει μήνυση...

πηγή:star.gr