22/3/10

Yψηλές για την εποχή θερμοκρασίες την Δευτέρα 22.3.2010

 
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αραιές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά με υψηλές θερμοκρασίες και ασθενείς ανέμους στα πελάγη.

Αναλυτικά

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Δευτέρα σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά και στα βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν κατα τόπους και υπάρχει πιθανότητα για κάποιες τοπικές μπόρες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και στα νότια ηπειρωτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνονούν την μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 4 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4ωBeaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 4 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 20-21 βαθμούς στα κεντρικά τους 22-23 βαθμούς στα Δυτικά τους 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19-20 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr