23/6/10

Αντίο από Ότο Ρεχάγκελ

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας κλείνει σήμερα.
O Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας πως αποχωρεί έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας στον πάγκο. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες και τους ενημέρωσε πως αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τον Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει τον λόγο και να τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο 72χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το διαζύγιο με τον Ότο Ρεχάγκελ αναμενόταν να… εκδοθεί μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και από σήμερα ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής.

Η επόμενη μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρει στην άκρη του «γαλανόλευκου» πάγκου τον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ πριν λίγες εβδομάδες, αναμένεται να είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας αφού πρώτα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

www.kathimerini.com.cy