22/6/10

Μένει ο Κλέιζα στον ΟΣΦΠ


Ο Κλέιζα μάλλον θα μείνει στον Ολυμπιακό", λέει ο ατζέντης του. Ενδεχόμενη ενεργοποίηση Φασούλα
Οι Ντένβερ Νάγκετς, ομάδα όπου αγωνιζόταν ο Κλέιζα πριν έρθει στον Ολυμπιακό και η οποία διατηρεί ακόμα τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, έκαναν την προσφορά που είχαν δικαίωμα εκ του κανονισμού να κάνουν για να τον κρατήσουν.

Ο Λιθουανός είναι restricted free agent στο ΝΒΑ, που σημαίνει ότι μόνο εφόσον βρει άλλη ισόποση προσφορά, μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα.

Το ύψος της προσφοράς δεν έγινε γνωστό, ωστόσο φανερώνει τη διάθεση των Νάγκετς να πείσουν τον Κλέιζα να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί του χρόνου και πάλι σε αυτούς. Μόνο που απ' ό,τι φαίνεται αυτός έχει άλλα σχέδια.

"Δεν σκοπεύουμε να υπογράψουμε με τους Νάγκετς ούτε οι Νάγκετς εξέφρασαν στην παρούσα φάση συγκεκριμένη πρόθεση να υπογράψουν τον Λίνας", δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μπιλ Ντάφι, ο οποίος πρόσθεσε πως "κατά πάσα πιθανότητα ο Λίνας θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά".

Οι δηλώσεις του Ντάφι φιλοξενούνται στην εφημερίδα Denver Post, η οποία αναφέρει πως το συμβόλαιο του Κλέιζα με τον Ολυμπιακό είναι διετές και προβλέπει συνολικές αποδοχές για τον Λιθουανό ύψους 12.2 εκατομμυρίων δολαρίων. Που σημαίνει ότι φέτος ο παίκτης θα πρέπει να πάρει από τους "ερυθρόλευκους" κάτι παραπάνω από 6εκ. δολάρια.

Ενεργοποίηση Φασούλα

Την ώρα που η προπονητολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό, με Ίβκοβιτς και Μεσίνα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενδεχομένως να ενισχυθεί και με τον Παναγιώτη Φασούλα, εφόσον αυτός θελήσει να μη συνεχίσει την πολιτική δράση του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.