21/6/10

Metalback Concept μηχανή

H concept μοτοσυκλέτα Metalback της Jordan Meadow Design επιδιώκει να αποτελέσει την επιτομή της ουσίας και της βιωσιμότητας παράλληλα με τη ταχύτητα και το στυλ. Επί του παρόντος, η αγορά μοτοσυκλετών προσφέρει στυλ και μοναδικότητα για τους λάτρες αλλά στερείται μηχανών που έχουν κατασκευαστεί για πραγματικά μεγάλη διάρκεια ζωής.
Metalback 1
Metalback 2
Η Metalback τροφοδοτείται από ένα κινητήρα V4 και λειτουργεί με βιολογικό ντίζελ. Αυτό αυξάνει το μέγεθος των αποστάσεων που μπορεί κάποιος να διανύσει με αυτή τη μοτοσυκλέτα καθώς η κατανάλωση καύσιμων είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με άλλες συμβατικές μοτοσυκλέτες, αφού λειτουργεί με ένα καύσιμο το οποίο είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον.
Metalback 3
Metalback 4
O σκελετός και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Αυτό έχει ως πλεονέκτημα την εξοικονόμηση βάρους με αποτέλεσμα τη βελτίωση επιδόσεων. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, το μείγμα μετάλλων επιστρώνεται με πατίνα (οξείδωση χαλκού) και έτσι η μοτοσυκλέτα φτάνει στα γηρατειά της χωρίς δαπανηρές και επιβλαβείς εφαρμογές βαφής.
Metalback 5
Metalback 6
Το αποτέλεσμα είναι μια φυσική επιφάνεια που ταιριάζει στον εκάστοτε κλασικό λάτρη των μηχανών εφόσον επαναφέρει τα στοιχεία του ρομαντισμού και της δύναμης των μαχητικών αεροπλάνων του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.




http://rc-cafe.blogspot.com/2010/06/metalback-concept.html#ixzz0rNs69Grr