23/8/10

«Συγγνώμη, δεν θα ξανασυμβεί»

Τη μεταμέλειά του για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο κατ’ ευφημισμό φιλικό της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Σερβίας, εξέφρασε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος παράλληλα πως δεν θα επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.

«Προσπαθώ να μην σκέφτομαι ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ, γιατί θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα. Όταν έρχεται στο μυαλό μου αυτό που συνέβη, έχω αρνητικά συναισθήματα. Ξεπεράσαμε τα όρια της σωστής συμπεριφοράς και πληγώσαμε το άθλημα του μπάσκετ» τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στη «Sport Novosti» και συνέχισε:

«Ειλικρινά μετανιώνω για ό,τι έγινε και θέλω να απολογηθώ στους ανθρώπους στην Ελλάδα, τη Σερβία και σε ολόκληρο τον κόσμο που είδαν αυτές τις ασχήμιες. Κάποιες φορές η ένταση και τα νεύρα είναι κομμάτι του αθλητισμού, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια. Δώσαμε ένα κακό παράδειγμα στους νέους, εμείς που πρέπει να αποτελούμε πρότυπα για αυτούς. Μακάρι να μάθουμε όλοι από αυτό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά».