29/4/11

Ινδός αποκεφάλισε την κοπέλα του μέσα στην τάξη!

Με ένα μεγάλο μαχαίρι αποκεφάλισε τη φίλη του μέσα στο σχολείο της ένας άντρας στην Ινδία μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών της την Τετάρτη (27.04). Αιτία της αποτρόπαιας αυτής πράξης: ο "ανεκπλήρωτος" έρωτας που ένιωθε για εκείνη.
Ο δράστης, που ακούει στο όνομα Μπιτσζέντρα Κούμαρ, δεν πρόλαβε να αποχωρίσει από τον χώρο του εγκλήματος, αφού οι αστυνομικές αρχές κατέφθασαν αμέσως στο σχολικό κτίριο. H 18χρονη άτυχη κοπέλα βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Με ένα παραδοσιακό, ινδικό όπλο-μαχαίρι, το “khukri” παραδέχτηκε ότι έκοψε το κεφάλι της κοπέλας ο Κούμαρ την ώρα που εκείνη έβγαινε από την τάξη της στο σχολείο της στην πόλη Ράνχι στην δυτική Ινδία.
Δεν πρόλαβε όμως να αυτοκτονήσει, όπως αποκάλυψε στην αστυνομία. Είχε σκοπό να το κάνει αμέσως μετά τον αποκεφαλισμό όμως δεν τα κατάφερε.
Ποιός όμως ήταν ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτό το μακάβριο έγκλημα;
Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές σκότωσε τη νεαρή επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της αλλά οι γονείς της δεν του επέτρεπαν να την παντρευτεί.
Αυτοί που οδήγησαν στην αστυνομία το δράστη, σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα Huffington Post ήταν οι συμμαθητές της κοπέλας που ήταν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα. Οι ίδιοι μάλιστα έπεσαν οργισμένοι πάνω στο δράστη και ακινητοποιώντας τον.
 
http://relaxgr.blogspot.com/2011/04/blog-post_7789.html