28/6/11

Βάφτισαν την κόρη τους "Like"

Ως γνωστόν, αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Το ρητό θα θυμηθεί σε λίγα χρόνια ένα κοριτσάκι στο Ισραήλ, το οποίο πήρε το όνομα μιας επιλογής του Facebook. Τι εξήγηση έδωσαν οι γονείς



Μετά τους Αιγύπτιους που έκαναν την αρχή βαφτίζοντας τα παιδιά τους Facebook ως φόρο τιμής στο κοινωνικό δίκτυο που βοήθησε στην επανάστασή τους, τώρα ένα ζευγάρι από το Ισραήλ έδωσε το όνομα "Like" στο παιδί του
Σύμφωνα με το Ισραηλινό ραδιόφωνο Galgalatz, πρόκειται για τους περήφανους γονείς Λάιορ και Βαρντιτ Άνλερ, οι οποίοι βάφτισαν την κόρη τους "Like" από την ομώνυμη επιλογή του Facebook.
Προφανώς, οι γονείς έψαχναν ένα ιδιαίτερο όνομα να δώσουν στην κόρη τους και τα κατάφεραν. Το όνομα της μικρής δεν είναι κάποιο τέχνασμα απλά στους γονείς άρεσε το.. λογοπαίγνιο, όπως είπαν.
Φυσικά οι εν λόγω γονείς δεν είναι οι μόνοι που επέλεξαν ένα άκρως περίεργο όνομα για το παιδί τους (αν μπορεί κάτι τέτοιο να θεωρείται όνομα) καθώς εκτος από τους Αιγύπτιους που επέλεξαν να τιμήσουν το Facebook, ένας άνδρας προσφέρθηκε να βαφτίσει το παιδί του Μπάτμαν αν 500.000 άτομα γινόντουσαν fans της σελίδας του στο Facebook.