17/1/12

Καμία ενόχληση από Ολυμπιακό για Κάρολ

Ο μάνατζερ του τερματοφύλακα του ΟΦΗ υποστήριξε πως δεν έχει καμία επαφή με τον Ολυμπιακό και πως δεν υπάρχει θέμα φυγής του Βορειοϊρλανδού από την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Διονύσης Βραδέλης επισήμανε πως δεν έχει γίνει καμία κρούση για τον Ρόι Κάρολ και πως ο πελάτης του σκέφτεται μόνο τις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΟΦΗ.

«Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη. Δεν έχει γίνει καμία κρούση», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα Gentikoule.gr ο κ. Βραδέλης και στη συνέχεια αναφορικά με το αν ο Κάρολ σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ τόνισε: «Όχι ο Κάρολ είναι επαγγελματίας και σκέφτεται το παιχνίδι της  Πέμπτης και θέλει να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Το παιχνίδι κυπέλλου και μετά με Λειβαδιά δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό του».


Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχουν συζητήσει μεταξύ τους το θέμα με τον Ολυμπιακό απάντησε: «Το έχουμε συζητήσει απλά παίρνει πολύς κόσμος και ρωτάει χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν έχει ενοχλήσει κανένας ούτε εμένα ούτε τον ΟΦΗ και είναι τελείως φιλολογική και αυτή η ενημέρωση που έχω για το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Μίλησα και με την διοίκηση της ομάδας και με διαβεβαίωσε πως δεν έχει γίνει καμία κρούση».
Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του παίκτη πάντως έρχονται σε αντίθεση με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών περί μετακίνησης του παίκτη στο λιμάνι, ωστόσο, συμφωνούν με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Ρόι Κάρολ στο Onsports χθες (16/01) αλλά και ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης.









onsports.gr