27/1/12

O Mουρίνιο έβρισε τον διαιτητή στο γκαράζ του "Καμπ Νόου"!

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Mundo Deportivo", ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του Φερνάντο Τεϊξέιρα και αρκετή ώρα μετά το τέλος του ισόπαλου δεύτερου προημιτελικού (το 2-2 έδωσε στους "μπλαουγκράνα" το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa Del Rey), τον περίμενε έξω από το αμάξι του για ένα δυναμικό τετ α τετ (φώτο). Το καταλανικό μέσο δημοσίευσε μάλιστα και τις αθυρόστομες εκφράσεις που ξεστόμισε κατά του διαιτητή. "Πήγαινε θεατρίνε, πως σου αρέσει να γ@@@ς τους επαγγελματίες", φέρεται να είπε ο "special one". Λίγο νωρίτερα, ο Μουρίνιο είχε αφήσει πάντως το στίγμα του για τον διαιτητή και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. "Στα αποδυτήρια άκουσα τους παίκτες μου να λένε πως είναι αδύνατο να νικήσεις εδώ, στο Καμπ Νόου.


Εγώ το ήξερα ήδη αυτό, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο με την Τσέλσι, την Ίντερ, τη Ρεάλ, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League. Δεν υπάρχει κάτι το καινούριο για μένα. Γνωρίζω ήδη αυτή την κατάσταση.


Δεν θέλω να μιλήσω για το διαιτητή, δεν λέω τίποτα. Θέλω, με δεδομένο ότι είστε εσείς εκείνοι που καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο, να δω ποια θα είναι η ανάλυση που θα κάνετε για το ματς".


Το ίδιο επιθετικός απέναντι στον διαιτητή ήταν και ο Ίκερ Κασίγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της μαδριλένικης "As".


"Εάν είπα ότι ο Τεϊξέιρα έπρεπε να πάει να γιορτάσει με τη Μπαρτσελόνα; Ναι, το επιβεβαιώνω, είναι όμως πράγματα που λέγονται εν θερμώ, σε στιγμές έντασης, δεν χρειάζεται να τους δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία.


Το παιχνίδι το είδε πάντως όλος ο κόσμος, αξίζαμε περισσότερα", τόνισε ο γκολκίπερ των "μερένγκες", και πρόσθεσε αναφορικά με την συνολική παρουσία της Ρεάλ στο άνδρο των Καταλανών.


"Όλοι στα αποδυτήρια είναι υπερήφανοι για αυτό που έκανε η ομάδα στο γήπεδο. Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις πάρα πολλές φάσεις που φτιάξαμε.


Είμαστε λίγο λυπημένοι, αλλα υπερήφανοι για την εικόνα που βγάλαμε στο γήπεδο. Λεγόταν πως η Μπαρτσελόνα ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από μας, αντίθετα φάνηκε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο".








gazzetta