28/1/12

Επίθεση και αναβολή (pics)

Οι χούλιγκαν νίκησαν και πάλι τον αθλητισμό. Άγνωστοι με διακριτικά της ΑΕΚ επιτέθηκαν στα ΜΑΤ την ώρα που έφταναν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα Εξαρχείων στο λόφο του Στρέφη. Η ρίψη χημικών ανάγκασε τους διαιτητές να αναβάλουν τον αγώνα.






Όλα τα έχουμε δει, αλλά και επεισόδια στο γυναικείο μπάσκετ όχι. Και όμως έγινε και αυτό. Στις 16:00 ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο κλειστό του λόφου του Στρέφη στα Εξάρχεια, ο αγώνας του τοπικού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο την στιγμή που η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτανε στο γήπεδο, άγνωστοι με διακριτικά της ΑΕΚ είχαν κάνει επίθεση στους αστυνομικούς.Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν η ρίψη χημικών κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική, καθώς ένα έπεσε και μέσα στο γήπεδο. Οι διαιτητές περίμεναν κοντά στις δύο ώρες για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και από την στιγμή που δε έγινε, διέκοψαν οριστικά το ματς, με τους χούλιγκαν να πετυχαίνουν μία ακόμα νίκη σε βάρος του αθλητισμού.
Και πως να το ξεκινήσουν, όταν οι παίκτριες και των δύο ομάδων προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να προφυλαχθούν, ενώ η Χριστινάκη από πλευράς του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι παραπάνω από αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η αστυνομία περικύκλωσε τον κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δεν άφησε τους περισσότερους από 150 φίλους του «τριφυλλιού» να πάνε στο γήπεδο και να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα.





















πηγη:gazzeta