21/2/12

Σχέδιο συγχώνευσης ΑΕΚ – Ιωνικού

Στην «ένωση» φαίνεται ότι έχουν πάρει απόφαση ότι η Δ’ εθνική είναι προ των πυλών, παρά τις διαψεύσεις 


Ο πρόεδρος των «Supporters» και μέτοχός της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Κασνακίδης, διέψευσε το δημοσίευμα της «Κιτρινόμαυρης Ώρας», που κάνει λόγο για την ύπαρξη σχεδίου, σε περίπτωση που η ΑΕΚ οδηγηθεί στην πτώχευση και στην Δ Εθνική. Το σχέδιο περιλαμβάνει την αγορά ΑΦΜ ομάδας Β Εθνικής με παραποίηση ονόματος και διαγραφή των χρεών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ομάδα της Β’ εθνικής είναι ο Ιωνικός και έχουν γίνει συναντήσεις ανάμεσα στους Κασκανίδη, Αδαμίδη και τον πρόεδρο του Ιωνικού, Κώστα Χαραλαμπίδη.

Ο πρόεδρος των «Supporters» διαψεύδει ότι υπάρχει τέτοιο σχέδιο αλλά επιβεβαιώνει ότι έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιωνικού.

Μεταξύ άλλων ο Κασκανίδης δήλωσε: «Κατηγορηματικά σας λέω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Το δημοσίευμα έχει βγει από το μυαλό αυτού που το έγραψε
Σαν φίλαθλος θα ντρεπόμουν να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε φίλοι με τον κύριο Χαραλαμπίδη απλά έχουμε συναντηθεί μια δυο φορές».

Είναι βέβαιο ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και φυσικά δεν θα μπορούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να παραδεχτούν δημόσια την ύπαρξη μια τέτοιας λύσης, αφού θα οδηγούσε σε μαζικές προσφυγές ποδοσφαιριστών και διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.








πηγη:athlitikanea