17/2/12

Το «Keep Walking Greece» του Johnnie Walker, εμψυχώνει τους Έλληνες

 Η πρώτη Ελληνική παραγωγή του Johnnie Walker μας καλεί να βαδίσουμε όλοι μαζί.
Σε στιγμές προβληματισμού όπως αυτές που διανύει σήμερα η Ελλάδα, οι άνθρωποι χρειάζονται αφορμές για να θυμούνται ότι ενώνοντας τις ελπίδες και τα όνειρά τους, το αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο.
 Η ελληνική ομάδα του Johnnie Walker αποφάσισε να κάνει μια κίνηση ελπίδας και να μας καλέσει να βαδίσουμε μαζί. Το «Keep Walking Greece» μια αμιγώς ελληνική παραγωγή, έρχεται να εμψυχώσει τους Έλληνες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα. Εμάς!
Βασισμένη στο διάσημο τραγούδι «You’ll never walk alone» που συμβολίζει την ελπίδα και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να περπατάμε μπροστά ενάντια στις αντίξοες συνθήκες, η πρώτη Ελληνική παραγωγή στο πλαίσιο του Keep Walking του Johnnie Walker, παρουσιάζει ανθρώπους από την Ελλάδα του σήμερα.
Ανθρώπους με ψυχή, που συγκροτούν μία κοινωνία που φαίνεται να ωριμάζει στη σκέψη ότι η ατομική και η συλλογική πρόοδος είναι έννοιες αλληλένδετες και ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον κόσμο που ζούμε.

Δύο καταξιωμένοι σκηνοθέτες, ο Χάρης Πατραμάνης και ο Τάκης Ζερβουλάκος, συνεργάστηκαν για να αποτυπώσουν μια Ελλάδα που μπορεί ακόμα να ονειρεύεται να ελπίζει και να κάνει, κάθε μέρα, το επόμενο βήμα. Οι σκηνές της ταινίας έχουν γυριστεί στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστές απλούς Έλληνες που απαθανατίστηκαν από τον κινηματογραφικό φακό να βαδίζουν μαζί. Γιατί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για μια χώρα μπορούν να το δώσουν μόνο οι ίδιοι της οι άνθρωποι. Αυτοί που μέσα από την καθημερινότητα τους προχωρούν και διεκδικούν το δικαίωμα της ευτυχίας, συνεισφέροντας σε ένα καλύτερο αύριο.
Το «Keep Walking Greece» θα είναι στον αέρα από 13 Φεβρουαρίου και θα καλεί τους Έλληνες να συνεισφέρουν συνυπογράφοντας την κίνηση αυτή ελπίδας. Θα κληθούμε λοιπόν όλοι να βάλουμε φωτογραφίες —δικές μας ή της παρέας μας— και να προσθέσουμε το δικό μας μήνυμα για την Ελλάδα που συνεχίζει να προχωρά — στη σελίδα του Johnnie Walker στο facebook (www.keepwalkinggreece.gr).
Aς συμμετέχουμε λοιπόν όλοι στο «Keep Walking Greece» δίνοντας το δικό μας αισιόδοξο μήνυμα για τους Ελληνες και την Ελλάδα.
Στείλε το δικό σου μήνυμα για την Ελλάδα στο http://www.youtube.com/watch?v=K3_qENfZQqY&feature=youtu.be