28/3/12

Νέες εξελίξεις για τον παρουσιαστής με τα ναρκωτικά (Βίντεο+Έγγραφα)





Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της σύλληψης πασίγνωστου παρουσιαστή,ο οποίος έγινε «τσακωτός» τηλεφωνικά, να ζητά συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών από εγκέφαλο κυκλώματος, το οποίο εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.
Αν και αρχικά οι Αρχές θεωρούσαν πως ο παρουσιαστής έκανε χρήση και όχι διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, φαίνεται πως η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το απόσπασμα της κατάθεσης του αστυνομικού που εμπλέκει τον παρουσιαστή, ο τηλεοπτικός αστέρας όχι μόνο έκανε χρήση, αλλά διακινούσε και ναρκωτικά:
«Την 15/01/2012 και ώρα 18:30, πούλησε στην περιοχή του Αιγάλεω στον παρουσιαστή, ποσότητα ουσιών με την κωδική ονομασία “δυο εισιτήρια”, προφανώς 2 γραμμάρια ουσιών, αντί άγνωστων ανταλλαγμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κατηγορητήριο.
Μετά και από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο εισαγγελέας θ΄απαγγείλει κατηγορίες στον παρουσιαστή, ο οποίος και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Με την κωδική ονομασία «δυο εισιτήρια» ο πολύ γνωστός παρουσιαστής ψώνιζε γραμμάρια κοκαΐνης προφανώς για προσωπική του χρήση, γράφει το crimes on air που δημοσιεύει και το έγγραφο.