12/4/12

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 12/04/2012

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και πιθανόν λίγες ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί στα βορειοδυτικά, περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 13 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς από το μεσημέρι και μετά στο Ανατολικό Αιγαίο. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε σχεδόν μέτριους και τοπικά μέτριους νοτιάδες.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό κατά τις μεσημεριανές ώρες.





meteo.gr