30/7/12

Πάρος: Δράκος επιτέθηκε στη 15χρονη



Νέες διαστάσεις στο θρίλερ της Πάρου, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας, έδειξαν πως υπάρχουν ίχνη από ανδρικό βιολογικό υλικό.

Πλέον, επιβεβαιώνεται το σενάριο που ήθελε την ύπαρξη δεύτερου προσώπου στο σημείο και η μαθήτρια έπεσε θύμα μανιακού, ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα.


Βρέθηκε γενετικό υλικό αγνώστου στην 15χρονη


Μάλιστα, κάποιες εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν οφείλονται στην πτώση και πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος καταρρίπτεται.

Οι έρευνες της Αστυνομίας μπαίνουν τώρα σε νέα βάση, καθώς επιβεβαιώνεται η ύπαρξη ενός μανιακού που επιτέθηκε και χτύπησε μέρα μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάρου και είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να εντοπιστεί και να συλληφθεί, πριν υπάρξει και δεύτερο θύμα.

Αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής καλούνται λύσούν το γρίφο. Ποιος είναι ο άνδρας που όρμησε στο 15χρονο κορίτσι; Το γνώριζε, παρακολουθούσε ή ήταν μια τυχαία συνάντηση; Και, φυσικά, γιατί τόση βία σε ένα κοριτσάκι μόλις 15 ετών;

Τα νέα δεδομένα επιβάλλουν οι έρευνες να κινηθούν άμεσα, καθώς αυτό που συνέβη στις 7:30 περίπου το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό.

Κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη χαρακτηρίζουν οι θεράποντες ιατροί την κατάσταση της υγείας της 15χρονης

Έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο «Αττικόν», η ασθενής παραμένει διασωληνωμένη και σε καταστολή, όπως επιβάλλει ο βαρύτατος τραυματισμός της, καθώς ζητούμενο των γιατρών σε αυτή τη φάση είναι να γίνει «οικονομία δυνάμεων» του οργανισμού της 15χρονης κοπέλας.

«Παρά τη βαρύτητα των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, η κατάσταση της ασθενούς είναι ελεγχόμενη» λέει στο protothema.gr ο αναπληρωτής διευθυντής της ΜΕΘ, κ. Στέλιος Ορφανός.

Όπως επισημαίνεται, ωστόσο, από τους εντατικολόγους του νοσοκομείου, το είδος των κακώσεων αλλά και το μικρό διάστημα νοσηλείας δεν επιτρέπουν περαιτέρω εκτιμήσεις για την έκβαση της κατάστασης της 15χρονης.