14/11/12

Παρελθόν ο Φερέιρα για το “τριφύλλι”

Παρελθόν θα αποτελεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τους «Πράσινους» ο οποίος φεύγει από την ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά τη συνάντηση που θα έχει σήμερα το απόγευμα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο.
Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ευελπιστούν ότι ο Φερέιρα θα αντιληφθεί την κατάσταση και θα τους διευκολύνει θέτοντας την παραίτησή του.
Στο τραπέζι είναι πιθανό επίσης να πέσει και το ενδεχόμενο… αλλαγής πόστου, να του προτείνει δηλαδή ο Αλαφούζος έναν άλλον ρόλο στην ομάδα π.χ. τεχνικού συμβούλου.


Έντονη είναι η φημολογία που θέλει να υπάρχουν και άλλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, πέραν αυτής του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των συνεργατών του.
Συγκεκριμένα ακούστηκε έντονα το ενδεχόμενο να προσληφθεί στη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που θεωρείται ότι έχει τα εχέγγυα για να πλαισιώσει στα αποδυτήρια τον “μεταβατικό” προπονητή που θα επιλεχθεί.

Σε περίπτωση που προκριθεί η συγκεκριμένη επιλογή και ο παλαίμαχος άσος των “πράσινων” αναλάβει το παραπάνω πόστο, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει μία άλλη παλιά δόξα του συλλόγου, τον Κώστα Ελευθεράκη, ο οποίος την παρούσα χρονική στιγμή κατέχει στον Παναθηναϊκό τη θέση του τεχνικού συμβούλου.





Πηγή: sentragoal.gr