16/11/12

Nύχτα τρόμου για επιχειρηματία στη Νέα Ερυθραία

Νύχτα τρόμου έζησε γνωστός επιχειρηματίας, έμπορος αυτοκινήτων, ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του έπεσαν θύματα ληστείας αδίστακτων κακοποιών μέσα στην ίδια τους την...
κατοικία στη Νέα Ερυθραία λίγο μετά τις 3.45 τα ξημερώματα.

Οι τρεις δράστες οι οποίοι φαίνεται πως είχαν μελετήσει προσεχτικά την κάθε κίνηση τους, γνώριζαν όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων οτι η μεζονέτα του επιχειρηματία που βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φρουρείται από άνδρα εταιρείας Security, και την κατάλληλη στιγμή περιμένοντας τον να κάνει την καθιερωμένη περιπολία του περιμετρικά του συγκροτήματος, βρήκαν την ευκαιρία και αφού πήδηξαν την μάντρα εισέβαλαν στους εξωτερικούς χώρους του.


Στη συνέχεια οι ληστές εντόπισαν και παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος και με τα όπλα στα χέρια, έπιασαν στην κυριολεξία στον ύπνο το άτυχο ζευγάρι, απειλώντας τους και αρπάζοντας τους χρήματα και τιμαλφή άγνωστης αξίας και μετά απο λίγα λεπτά δίχως να γίνουν αντιληπτοί απο κανέναν, "εξαφανίστηκαν" προς άγνωστη κατεύθυνση!


Ο επιχειρηματίας όντας δεμένος μαζί με τη σύζυγο του, δεν κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία εγκαίρως, πράγμα που έκανε μόλις κατάφερε να λυθεί μετά απο αρκετή ώρα, ενώ έρευνες για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν.Ερυθραίας.


 





πηγη:kifissia24.gr