19/5/13

Απειλητική επιστολή από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ότι έλαβε η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας


Απειλητικό σημείωμα το οποίο στρέφεται κατά των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα και φέρει το σήμα της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ότι έλαβε - μέσω ταχυδρομείου - η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει ότι η επιστολή εστάλη από το κόμμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης, η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Facebook, το υβριστικό σημείωμα - που είναι γραμμένο στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής - απειλεί τους μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε να εκκενώσουν τη χώρα, αλλιώς «θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα».

Στο θέμα αναφέρθηκε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, στην οποία σημειώνει ότι η καταγγελία οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες οφείλουν να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων.

«Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται τη ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

H Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της τονίζει: «Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένας, έχοντας σώας τα φρένας, πολίτης που μπορεί να πιστεύει ότι αυτό το έγγραφο έχει οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή; Αλλωστε είναι πολύ... δύσκολο οποιοσδήποτε να γράψει την παραπάνω απειλητική επιστολή και να την εκτυπώσει με φόντο τον Μαίαδρο.

» Αυτό το 'κατόρθωμα' σύμφωνα με τους μεγάλους εγκεφάλους που στήνουν τέτοιες γελοίες προβοκάτσιες είναι κάτι που μόνο από Χρυσαυγίτες μπορεί να έχει γίνει... Μόνο που ξεχάσαν αυτοί που έστειλαν την επιστολή να βάλουν και τα στοιχεία του αποστολέα, για να γίνει και πιο επίσημο και πιστευτό το εν λόγω 'έγγραφο'». 




 πηγη:http://www.tanea.gr/