19/10/13

Ένας Λύχνος «φωτίζει» το Γκάζι

Σεμινάρια θεάτρου, μεταμεσονύκτιες παραστάσεις με ιστορίες γεμάτες μυστήριο και αγωνία είναι μερικές από τις επιλογές που προτείνει για τη φετινή χρονιά το θέατρο Λύχνος Tέχνης και Πολιτισμού.
Το φετινό πρόγραμμα του Πολυχώρου στο Γκάζι (Ιερά Οδός 59 & Χαλκιδικής 83, Γκάζι), περιλαμβάνει τις θεατρικές παραστάσεις «Η Κούκλα της Βιτρίνας» και «Όταν Συνάντησα τον Στέλιο» που ήδη έχουν αποσπάσει τα θετικά σχόλια του κοινού, ενώ θα ξεκινήσει και ένας κύκλος θεατρικών σεμιναρίων για όσους έχουν την ανάγκη της έκφρασης στη ζωή τους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η παράσταση «Η Κούκλα της Βιτρίνας» από την θεατρική ομάδα "W.T.F-ACT" ξεκινάει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21.00, ενώ κάθε Σάββατο θα δίνεται και μια μεταμεσονύκτια παράσταση στις 24.00. Πρόκειται για «...ένα πρωτότυπο έργο που μιλά ανοιχτά για τα πάθη και τις αδυναμίες των ανθρώπων, για το φόβο του τέλους αλλά και την δύναμη ψυχής που όλοι έχουμε μέσα μας και ίσως δεν γνωρίζουμε...» όπως αναφέρει σε σχετικό σημείωμα του ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου Θοδωρής Κατσαρός.

Η παράσταση «Όταν Συνάντησα τον Στέλιο» ξεκινάει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 18:30. Πρόκειται για έναν μονόλογο- μαρτυρία, ενός Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία , όπου ο μόνοι αληθινοί σύντροφοι στη ζωή του είναι ένα ραδιόφωνο και μια φωτογραφία. Ερμηνεύει ο Θοδωρής Προκοπίου.

Σεμινάρια υποκριτικής: Για όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και ένα βήμα για να εκφραστούν, οι διοργανωτές -και δάσκαλοι με πολυετή πείρα στα σεμινάρια υποκριτικής, προτείνουν τα ειδικά αυτά σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο του 2014, από τις 17:00- 20:00.

Μαθήματα υποκριτικής τέχνης θα δίνονται επίσης κάθε Σάββατο από τους ηθοποιούς Μιχαήλ 'Ανθη και Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου από τις 11:00 - 15:00 (έναρξη Σάββατο 19 Οκτωβρίου ).

πηγη:zougla.gr