15/12/13

Συγκλονίζει ο φοιτητής που σώθηκε από θαύμα από το μαγκάλι - "Δε μου είχαν πει ότι "

Σώθηκε από θαύμα από τις αναθυμιάσεις από το μαγκάλι...

. Οι δύο φίλοι του και συμφοιτητές του στη Λάρισα έφυγαν από τη ζωή. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Λευτέρης εξομολογείται την τραγωδία που έζησε όταν μαζί με τα φιλαράκια του προσπάθησαν να ζεσταθούν ένα κρύο βράδυ του Φλεβάρη. Η ιστορία με τους φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα προσπαθώντας να ζεσταθούν μ' ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ο 23χρονος Λευτέρης Κλήμης, ο φοιτητής που σώθηκε από θαύμα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την τραγωδία μίλησε στο MEGA στέλνοντας το δικό του μήνυμα: Δεν είναι δυνατόν στην εποχή μας να χάνονται ζωές από φτώχεια!
Ο Λευτέρης ήταν σε κώμα για 22 ημέρες
Ο ίδιος παρέμεινε σε κώμα για 22 ημέρες. Θυμάται τον εαυτό του να παραλύει και να χάνει τις αισθήσεις του και μετά να ξυπνάει στην εντατική του νοσοκομείου.
Όπως περιγράφει ο ίδιος, συναντιόταν με τους φίλους του σχεδόν καθημερινά. Το μοιραίο εκείνο βράδυ, το κρύο ήταν έντονο. Αφού έψησαν για να φάνε, μετέφεραν την ψησταριά μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούν. 
Ο Λευτέρης παρέμεινε στην εντατική για 33 ημέρες εκ των οποίων τις 22 ήταν σε κώμα. Μάλιστα οι γιατροί έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στη ζωή, αυτός όμως βγήκε νικητής. Συνέχισε τον αγώνα του σε κέντρο αποκατάστασης όπου παρέμεινε για 8 μήνες ενώ συνεχίζει ακόμη ως εξωτερικός.
Το μονοξείδιο του άνθρακα που εισέπνευσε, του προκάλεσε ανεπάρκεια οργάνων και σοβαρές βλαβες στον εγκέφαλο
Το μονοξείδιο του άνθρακα που εισέπνευσε, του προκάλεσε ανεπάρκεια οργάνων και σοβαρές βλαβες στον εγκέφαλο.
Έμαθε τυχαία από μία νοσηλεύτρια ότι οι δύο φίλοι του έφυγαν από τη ζωή...
Πριν ακόμη περάσει χρόνος, ακόμη ένα παιδί, η 13χρονη Σάρα, έχασε τη ζωή της από μαγκάλι αφού δεν είχε ρεύμα να ζεσταθεί.

Δείτε το βίντεο







Δείτε το βίντεο εδώ αν δεν παίζει.....
 http://www.youtube.com/watch?v=xwA2Y3URItM#action=share