13/3/14

Αυτή είναι η… αμίλητη γιαγιά στο Κάτω Παρτάλι!


Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας ποια είναι η μυστηριώδης γιαγιά που στέκεται αμίλητη στο σπίτι της Μοσχούλας και του Διαμαντή... και παρατηρεί τα πάντα…
Η ηλικιωμένη γυναίκα στο «Κάτω Παρτάλι» θα αποδειχθεί ο πιο σιωπηλός χαρακτήρας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, όπως η ίδια αποκάλυψε στο YOU, θα αργήσουμε πολύ ακόμα να ακούσουμε τη φωνή της!

Ο λόγος για την Όλγα Δαμάνη που στο πιο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA για φέτος, διά χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου -ή αλλιώς Θοδωρή Πετρόπουλου όπως είναι το πραγματικό του όνομα- σπάει κάθε ρεκόρ… σιωπής, εκτός από της τηλεθέασης που κάθε Δευτέρα χτυπάει κόκκινο στα μηχανάκια της AGB! Τι κι αν της μιλάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τι κι αν την απειλεί, εκείνη παραμένει αμίλητη και ακούνητη, δεν αντιδρά σε κανένα εξωτερικό ερέθισμα και νομίζει κανείς ότι είναι το… διακοσμητικό του σπιτιού!

Και κανέναν σκοπό δεν έχει βέβαια να μας αφήσει να ακούσουμε τη… φωνούλα της, τουλάχιστον όχι στα αμέσως προσεχή επεισόδια, ενώ η μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να γίνει στο ένατο με δέκατο επεισόδιο της σειράς. Ποια είναι, όμως, η Όλγα Δαμάνη που φέτος φόρεσε κάπα, κράτησε μπαστούνι και… πέρδεται ασύστολα; Πού την έχουμε ξανασυναντήσει τηλεοπτικά;



Το όνομά της μπορεί να μην λέει πολλά στους περισσότερους από εσάς, αλλά η φυσιογνωμία της σίγουρα σας είναι πολύ γνωστή και οικεία τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν στο «Νησί» του MEGA, όπου στο σίριαλ υποδυόταν τη Φωτεινή Αγγελοπούλου σε μεγάλη ηλικία (ήταν κολλητή φίλη της Μαρίας Πετράκη, της μεγαλύτερης κόρης της Ελένης και του Γιώργη, ρόλο που έκανε ως ενήλικας η Γιούλικα Σκαφιδά). Ηθοποιός με «Η» κεφαλαίο, φέτος κλείνει 40 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
πηγη:youweekly.gr